Előfizetői tartalom

Debreceni cégek, figyelem: itt a tőkefinanszírozási lehetőség!

Portfolio
Tematikus vállalkozásfejlesztési magántőke alapot, Városi Tőkealapot indít saját forrásból az MFB Csoporthoz tartozó kis- és középvállalkozások tőkefinanszírozásával foglalkozó MFB Invest Zrt - derül ki az MFB közleményéből. Az új Alap célja, hogy a hazai nagyvárosok gazdasági működésének gerincét képező vállalatokat finanszírozza. Elsőként Debrecen város gazdaságának további fejlesztését támogató Debreceni Városi Tőkealap indul el 10 mrd Ft keretösszeggel. A tőkealapból helyi vállalkozók ígéretes fejlesztési, beruházási lehetőségek megvalósításához kaphatnak tőkejuttatást.

Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019 Az MFB elnök-vezérigazgatója is ott lesz az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures és a Portfolio közös október 17-i konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Az MFB Csoporthoz tartozó MFB Invest Zrt. 2006 óta foglalkozik növekedési fázisban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés