Előfizetői tartalom

Több ezer magyar Suzuki tűnt el egyik hónapról a másikra – A számok nem hazudtak, mi történt?

A szokásos havi, magyarországi új autó forgalombahelyezési statisztikák közzétételekor kiderült, hogy a korábbi hónapokban újab és újabb eladási rekordokat beállító Suzuki csupán 308 új autót adott el szeptemberben. Ezzel a darabszámmal a piacvezető márka a legjobb tízbe sem tudott bekerülni a múlt hónapban, amely az olvasóinknak is szemetszúrt. Több levelet és Facebook-hozzászólást kaptunk azzal kapcsolatban, hogy valószínűleg valami nem stimmel a Suzuki számainál. Természetesen mi is kíváncsiak voltunk a jelenség okára, így utánajártunk az érintetteknél.

Ahogy minden hónap elején, úgy most kedden is beszámoltunk arról, hogy hány új autót helyeztek forgalomba Magyarországon és mely márkák voltak a legnépszerűbbek az autóvásárlók körében. A Datahouse adatait szokás szerint a Carinfo.hu tette közzé, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) pedig sajtóközleményében kommentálta a piacon zajló folyamatokat. Kiderült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés