Előfizetői tartalom

Itt vannak a friss számok: már majdnem 300 milliárdnál jár a babaváró hitel

Portfolio
Közel 300 milliárd forint értékben folyósítottak eddig babaváró támogatást, a nagycsaládosok autóvásárlási kedvezményére pedig további 2 milliárd forintot különített el a kormány – mondta a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. A politikus friss számokat mondott a családvédelmi akciótervről.

A családvédelmi akcióterv egyes elemeivel kapcsolatban számolt be friss statisztikákról Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón. A babaváró hitellel kapcsolatban a miniszter elmondta: Több mint 40 ezer igénylés érkezett, 30 ezer szerződést kötöttek meg. A szerződések 87%-a a maximális 10 millió forintos hitelre vonatkozik, 6%-a 8-10 millió forintról szól, 6%-át pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés