Előfizetői tartalom

Karácsony Gergely elárulta, mire készül Budapesten

Portfolio
Bevezetjük a legszigorúbb átláthatósági rendelkezéseket – nyilatkozta Karácsony Gergely, frissen megválasztott budapesti főpolgármester az Indexnek. Azt is elmondta, hogy az elmúlt öt év szerződéseit is nyilvánosságra fogják hozni és jogi elemzés alá vetik majd ezeket. Karácsony azt is bejelentette, hogy elindítják Budapest zöldítési programját, de emellett a rabszolgatörvényről és a menetdíj kedvezmények kiterjesztéséről is beszélt.

Kapcsolódó cikkünk 2019. 10. 14. Szavazott az ország: nagy változásokat hozott az önkormányzati választás 2019. 10. 14. Mit lép a kormány az önkormányzati választások után? - Megszólaltak az elemzők Karácsony Gergelyt elmondása szerint egyáltalán nem lepte meg az eredmény, mert már délben is ezt az eredményt jósolta, nem kételkedett abban, hogy "a budapestiek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés