Előfizetői tartalom

Szavazott az ország: nagy változásokat hozott az önkormányzati választás

Portfolio
Nagy szavazási aktivitás mellett zajlottak az önkormányzati választások, amelyen polgármesterekről, megyei önkormányzati és települési képviselő-testületi képviselőkről döntött az ország, a budapestiek pedig főpolgármesterjelöltekre is voksoltak. A főpolgármester Karácsony Gergely lesz, vagyis Tarlós elvesztette a választást. A fővárosi közgyűlésben ellenzéki többség lesz, az összes megyei közgyűlés marad kormánypárti többségű. A budapesti kerületekben a várakozásokat meghaladó számú ellenzéki polgámesterjelölt győzhet, 23-ból várhatóan 14. A megyei jogú városokban is sok az éles verseny, kicsivel több kormánypárti jelölt (13) számíthat győzelemre, mint ellenzéki (10).

2019. október 14. 13:56 Megosztás Török Gábor elmerült a választási adatokban és komoly dolgokat talált Török Gábor politikai elemző értékelte az önkormányzati választások eredményét, aki azt emelte ki, hogy néhány erős fideszes bázist...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés