Előfizetői tartalom

Felkészült a vállalkozásod a Brexit-re? Most kiderül!

Portfolio
Az október 31-i kilépéssel számolva kevesebb mint 2 hét maradt felkészülni a Brexitre. Akár a sajtóban közzétett megállapodás tervezet szerinti megállapodással, akár anélkül történik meg a kilépés, érdemes felülvizsgálni, hogy vállalkozása készen áll-e a Brexitre - írja Gábor Zoltán és Kövesdyy Zoltán, a Deloitte tanácsódói.

A szakértők 5 olyan pontot mutatnak be röviden, amellyel tisztában kell lennie minden olyan vállalkozásnak, amely kapcsolatban áll az Egyesült Királysággal. A legtöbb pont konkrét lépéseket kíván, amelyre rendkívül kevés idő áll rendelkezésre, mindenképpen ajánlott tehát vállalkozásuk felkészültségi fokának felmérése az alábbi lista segítségével. Meglévő, határon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés