Előfizetői tartalom

Varga Mihály belengette: nagy változás jöhet a nyugdíjasoknak!

Portfolio
Újabb ülést tartott a Nemzeti Versenyképességi Tanács, ezt követően pedig Varga Mihály ismertette az ülés lényegét. Ezek szerint a tanács tagjai három témát vizsgáltak meg: az elektronikus fizetések, a szakképzés, és a digitalizáció helyzetét, valamint az ezekben rejlő lehetőségeket. A tárcavezető az elektronikus fizetések előmozdítására vonatkozóan hat hosszú távú célt fogalmazott meg.

Portfolio Banking Technology 2019 Az elektronikus fizetési piac felpörgetéséről kiemelt helyen lesz szó november 14-ei Banking Technology konferenciánkon. Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Varga Mihály a rövid áttekintőjében elmondta: három témát vizsgálták meg. Az elektronikus fizetések lehetőségének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés