Előfizetői tartalom

2010 óta nem ment ilyen rosszul a briteknek

Portfolio
Nagy-Britannia 2010 óta nem nőtt ilyen lassan: a harmadik negyedévben a GDP 0,3%-kal nőtt az előző negyedévhez képest, éves szinten pedig 1%-kal - írja az Office for National Statistics, a brit statisztikai hivatal. Az üzleti befektetések stagnáltak az előző negyedévhez képest és a kereskedelem egyre kisebb mértékben járult hozzá a GDP-hez.

Hétfőn publikálta a harmadik negyedéves GDP adatait az brit statisztikai hivatal. A Brexitre készülő ország gazdaságáról  nem fest pozitív képet a friss gazdasági információ. A brit gazdaság 0,3%-kal nőtt  a várt 0,4% helyett, ami éves szinten 1%-os növekedést jelent. Ilyen lassan a brit gazdaság utoljára 2010 első negyedévében növekedett. Az üzleti befektetések...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés