Előfizetői tartalom

Az új jogszabályok mellett a társadalmi elvárások jelentenek egyre nagyobb kihívást a cégeknek

Portfolio
26 milliárd forintos árbevételt ért el Magyarországon a KPMG 2018-ban: a tanácsadócég szolgáltatóközpontja kiemelten eredményes, 50 országból dolgoznak munkatársak a cég budapesti irodáiban – mondta el egy keddi sajtótájékoztatón Robert Stöllinger, a cég leköszönő vezérigazgatója, aki az elmúlt időszak egyik legfontosabb eredményének azt tartja, hogy a KPMG Magyarország részt vesz nemzetközi könnyvizsgálatokban is.

Stöllinger szerint a bankszektor globálisan átalakulásban van, a szabályozások változása miatt: a tanácsadók számára a változás kedvező. Kiemelte: a biztosítási szektorban új nemzetközi számviteli sztenderdeket vezetnek be, a magyar biztosítóknak ez jelentős kihívást, a tanácsadócégek számára pedig új területeket jelent. Rózsai Rezső, a KPMG Magyarország új vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés