Előfizetői tartalom

Trump újabb vámok kivetésével fenyeget

MTI
|
Portfolio
Donald Trump amerikai elnök kedden a New York-i Gazdasági Klubban tartott beszédében az amerikai gazdaság erejét dicsérte, és újabb vámtarifa-emelésekkel fenyegette meg Kínát arra az esetre, ha nem sikerül egyetértésre jutniuk az amerikai tárgyalóknak Pekingben. Trumpnak az európai országokhoz is volt pár "kedves" szava.

Az elnök szerint az amerikai gazdaság kiváló állapotban van, mint fogalmazott: "nagy mértékben meghaladja előzetes várakozásainkat is". Hozzáfűzte: az ipari termelés magához tért, és az amerikai gazdaság egésze szilárd alapokon áll. "Véget vetettünk az amerikai dolgozók elleni háborúnak, leállítottuk az amerikai ipar elleni támadásokat, és olyan gazdasági fellendülést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés