Előfizetői tartalom

Váratlan fordulat Trumptól: erősen fontolgatom, hogy tanúskodjak

Portfolio
Donald Trump amerikai elnök hétfői Twitter bejegyzésében azt írta, hogy erősen fontolgatja, hogy tanúskodjon az ellene indított vádemelési folyamat részeként. Kiemelte, hogy ugyan nem tartja helytállónak az ellene felhozott vádakat, de a tisztességes eljárás érdekében átgondolja, hogy a nagyközönség előtt is megvédje magát a vádakkal szemben.

Donald Trump bejegyzése a tanúskodásról azért meglepő fejlemény, mert az elmúlt 3 évben, bármilyen vád érte, Trumpot , ő nem bocsátkozott nyilvános, meghallgatásokba. Most viszont, miután Nancy Pelosi a képviselőház elnöke felszólította arra, hogy legyen partner a vizsgálati folyamtban, az amerikai elnök az alábbit reagálta: ....that I testify about the phony Impeachment...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés