Előfizetői tartalom

Bejelentették: tovább növeli 100 milliárdos vajdasági fejlesztési programját a magyar kormány

Portfolio
|
MTI
A vajdasági gazdaságfejlesztési programra 2016-2018 között 50 milliárd forintos keretet szánt a kormány, de ezt eddigre csaknem megduplázta, a ma megjelent három újabb pályázati kiírással pedig ezt még tovább növeli – jelentette be pénteken Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a vajdasági Szabadkán. A ma kiírt nyolcadik pályázati kör három pályázatából kettő az idegenforgalomra, egy pedig technológiai fejlesztésre vonatkozik.

Magyar Levente jelzése szerint a vajdasági gazdaságfejlesztési program eddig csaknem 300 millió eurónyi (mai árfolyamon 100 milliárd forintos) fejlesztést hozott a Vajdaságnak, a jövőben pedig az idegenforgalom támogatásával további jelentős fejlesztésekre lehet számítani. A magyar kormány a jövőben is segíteni szeretné a vajdasági magyarságot, valamint erősítené a vajdasági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés