Előfizetői tartalom

Domokos László: az egészségügyi ellátórendszer finanszírozása fenntarthatatlan

MTI
|
Portfolio
Az Állami számvevőszék (ÁSZ) célja, hogy mindenhova eljusson és feltárja a kockázatokat - közölte az ÁSZ elnöke vasárnap. Domokos László a számvevőszék honlapján közzétett összegzésben kiemelte, hogy ellenőrzéseikkel, elemzéseikkel és javaslataikkal hozzájárultak a közpénzügyek fejlesztéséhez 2019-ben. Szükségesnek nevezte az egészségügy finanszírozásának és az ellátórendszer struktúrájának átalakítását. Azt is elmondta: a közszféra belső ellenőrzése változásért kiált.

Domokos László kiemelte: az ÁSZ látja a finanszírozási és strukturális problémákat az egészségügyben, ugyanakkor meggyőződése szerint az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséhez, illetve az ellátás minőségének javításához "szabályszerűen, átláthatóan, elszámoltathatóan és célszerűen gazdálkodó kórházakra, illetve szakellátó intézményekre van szükség"....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés