FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Gigantikus iráni temetési tömeg követelte az Amerika elleni megtorló akciókat

Portfolio
Az iráni állami média szerint milliós méretű, a Reuters szerint legalább több százezer fős gigantikus tömeg gyűlt össze Irán fővárosában ma az amerikaiak által minap lelőtt katonai vezető, Kasszem Szulejmáni, temetésére, amely megmozdulás mérete az 1989-es állami vezetői temetéshez hasonlatos – rögzíti a hírügynökség.

Erős felhatalmazás az iráni megtorló lépésekhez a hatalmas tömeg Donald Trump amerikai elnök ennek a gigantikus temetésnek az előnapján, vasárnap sorolt fel 52 iráni célpontot, köztük kulturális intézményeket is, amelyek támadást szenvedhetnek, ha az irániak az amerikai csapatok, vagy eszközök támadásával hajtanak végre megtorlást. Később amerikai illetékesek igyekeztek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés