Előfizetői tartalom

Váratlan helyről kapott levelet Orbán Viktor

Portfolio
Személyes találkozót kezdeményezett a miniszterelnöknél és két miniszternél is a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nyugdíjas tagozata. A szövetség és a tagozat elnöke Orbán Viktornak, Kásler Miklósnak és Varga Mihálynak írt közös leveléhez csatolta a nyugdíjasok helyzetének radikális megváltoztatására készített 6 pontos követeléscsomagját.

Nem lehet tovább konzerválni azt a végtelenül igazságtalan és felháborító nyugdíjrendszert, amelyben csaknem 1 millió idős ember nyomorog, mert százezer forintnál kevesebb jövedelemből kell megélnie – olvasható a Magyar Szakszervezeti Szövetség közleményében. A MASZSZ-nál megelégelték az idős embereket sújtó áldatlan állapotokat, s a szervezet a szövetségi tanácsa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés