Előfizetői tartalom

Piramisjátékos lehetett az eltűnt budapesti férfi

Portfolio
Több százmillió forintot bíztak ismerősei Szeitl Gergelyre, egy II. kerületi férfire, aki január 13-án eltűnt egy közeli erdőben – derítette ki az Index. A férfi „vagyonkezelési” szolgáltatást ígért befektetőinek, garantált 20%-os hozammal dolgozott és nincs munkahelye vagy vállalkozása. Mindez felveti a gyanúját annak, hogy egy piramisjátékot üzemeltetett.

Az eltűnt férfi állítólag egy internetes tőzsdei programmal volt képes elérni az irreálisan magas hozamokat, személyes barátaitól, ismerőseitől gyűjtötte be a pénzt, volt aki több mint százmillió forintot bízott rá – idézi fel a lap. Bár vállalkozása vagy rendszeres munkahelye nem volt a férfinek, állítása szerint adózott a jövedelme után és egy kölcsönszerződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés