Előfizetői tartalom

Parragh László a koronavírusról: az a nagy szerencsénk, hogy Kína messze van

Portfolio
A magyar vállalatokra egyelőre mérsékelt hatása van annak, hogy Kína legtöbb tartományában leállt a termelés – mondta a Portfolio-nak Parragh László, az MKIK elnöke. Ugyanakkor szerinte nem lenne meglepő, ha a koronavírus már most is negatívan érintene egyes magyar cégeket. A vállalatok készletei egy ideig kitartanak, de minél tovább tart a járvány, annál nagyobb az esélye annak, hogy hazai gyárakban is leáll a termelés. Az a szerencsénk, hogy Kína messze van, így a beszállítói lánc is hosszabb, ezért a vállalatok is nagyobb készlettel rendelkeznek, mint a közeli desztinációk esetében.

Smart Logistics 2020 A legforróbb áruszállítási, csomagolási és raktározási témákkal foglalkozunk a Portfolio április 29-ei Smart Logistics konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés „A magyar turizmusra már most erőteljes hatása van a kínai koronavírusnak, és minél tovább tart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés