Előfizetői tartalom

Nem hagyja annyiban Oroszország a hatalmas Jukosz-bírságot

MTI
Három hónapon belül a holland legfelsőbb bírósághoz fog fellebbezni az orosz igazságügyi minisztérium a hágai fellebbviteli bíróság azon ítéletével szemben, amely arra kötelezi Oroszországot, hogy fizessen 50 milliárd dollár kárpótlást a Jukosz (Yukos) olajvállalat volt részvényeseinek a vállalat kisajátítása miatt - közölte a TASZSZ hírügynökséggel a minisztérium jogi képviselője.

Andrej Kondrakov, a Moszkvát a Jukosszzal kapcsolatos külföldi ügyekben képviselő Nemzetközi Jogvédő Központ vezetője szerint a holland legfelsőbb bíróság a panasz benyújtását követően várhatóan mintegy másfél éven belül fogja elbírálni az ügyet. A hágai fellebbviteli bíróság kedden érvénytelentette az első fokú bíróság 2016-os ítéletét, és helybenhagyta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés