Előfizetői tartalom

ÁSZ-elnök: komoly és elhúzódó krízisre kell felkészülni Magyarországon

Portfolio
„Komoly és véleményem szerint elhúzódó krízissel kell számolni, ami már itt van” – hangsúlyozta a koronavírussal kapcsolatban a novekedes.hu-nak adott interjújában Domokos László. Az Állami Számvevőszék elnöke szerint célzott eszközökkel kell fellépni a gazdasági krízis kezelése érdekében: rugalmassá kell tenni az állami rendszereket és munkaerőpiacot, valamint költségvetési és lakossági szinten is nagy hangsúlyt kell helyezni a tartalékolásra. Szerinte Magyarország felkészült koronavírussal kapcsolatban, de a neheze csak most jön.

Az interjú néhány különösen fontos üzenete saját kiegészítéseinkkel: „A koronavírus-járvány, illetve a kibontakozó olajár-háború csak felgyorsítja, és nyilvánvalóan mélyíti az elmúlt mintegy másfél-két évben megindult negatív világgazdasági folyamatokat. Magyarország számára tehát nem az a kérdés, hogy mikor kezdődik a visszaesés, hanem az, hogy mennyire...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés