Előfizetői tartalom

Várni kellett Orbán Viktor nagy szerdai bejelentésére

Portfolio
|
MTI
Orbán Viktor miniszterelnök 3 órára hirdetett bejelentést a Facebook-oldalán előzetesen, azonban a nagy érdeklődés és az oldal leterheltsége miatt a közvetítés nem valósult meg, az M1 élő adásában is arról tájékoztattak kezdetben, hogy a nagy leterheltség miatt nem tudták élőben közvetíteni a bejelentést. A Portfolio is csak ezt tudta írni. Orbán Viktor beszéde többször is elindult a bejelentkezés során, azonban egyszer sem volt hangja. Később az M1 élő adásában elhangzott: a videó teljes egészében látható lesz a tévécsatornán. Közben a bejelentések elérhetővé váltak, erről szóló cikkünk itt található.

Megtörtént a bejelentés, külön cikkünkben írtunk ezekről részletesen: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 18. Itt van Orbán Viktor délutáni bejelentése Előzmények 15:30 perckor harmadszorra indult el a videó Orbán Viktorral a képen, de nálunk továbbra is hang nélkül. Valószínűleg az egész interneten így történhetett, mert nem sokkal a harmadik kísérlet után eltűnt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés