Előfizetői tartalom

Nem kell félni attól, hogy a koronavírus újra pusztít majd - állítja egy orosz tudós

MTI
Fel kell készülni az események bármilyen alakulására a koronavírus-fertőzés terjedésével kapcsolatban - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön. Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök ugyanakkor Minszkben bírálta a COVID-19 világjárvány körül kialakult "eltúlzott rettegést", s kijelentette, hogy a világ valószínűleg többet szenved majd a "pániktól", mint az új koronavírustól. A szentpétervári egyetem mikrobiológiai tanszékének vezetője szerint ugyan sokakat megfertőz majd a koronavírus, de ezzel ki is alakul az immunitás. A jövőben így már nem kell tartanunk a mostanihoz hasonló járványtól.

Moszkvában csütörtökön bejelentették a COVID-19 megbetegedéshez köthető első halálesetet. Az elhunyt páciens egy járványkórházban kezelt 79 éves nő volt, akit korábban kettes típusú cukorbetegséggel, magas vérnyomással és ütőér-elmeszesedéssel is kezeltek. A szerdai hivatalos adatok szerint Oroszországban 147 fertőzöttet tartottak számon, túlnyomó többségüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés