Előfizetői tartalom

Egyre aggasztóbb a helyzet: 5 látványos grafikon a koronavírus gyors terjedéséről

Portfolio
Ez a hónap már bőven nem a koronavírus (covid-19) elsődleges gócpontjáról, Kínáról szól, hanem sokkal inkább a világ fejlettebbik részéről. Elkeserítő grafikonokat tudtunk összeszerkeszteni az elérhető legfrissebb adatokból. A következő 1-2 hét pedig még biztosan nem a csillapodás jegyében telik, hiszen az extrém kijárási tilalom megvalósulása még Olaszországban is kérdőjeles, a briteknél pedig pénteken még tanítás volt.

A hivatalosan elérhető adatok segítségével újra elkészítettük a legfrissebb ábrákat arról, hogy hogyan növekszik az egyes erősebben fertőzött országokban a megbetegedések és halálozások száma. Az eredmények sajnos még bőven nem adnak okot a bizakodásnak, és ismerve az egyes országok intézkedéseit a fertőzés terjedésének megállítására, lassítására (pl. a briteknél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés