Előfizetői tartalom

Koronavírus: egyszerre rúgott bele Iránba és Kínába az amerikai külügyminiszter

MTI
"Hazugsággal" vádolta Ali Hameneit, Irán legfőbb vallási vezetőjét hétfőn Washingtonban kiadott közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter, aki egyébként előre be nem jelentett villámlátogatáson Afganisztánban tartózkodik. Mindezt a "Vuhan-vírus"-nak nevezett járvánnyal kapcsolatban. Két legyet egy csapásra.

A "Hamenei hazudik a Vuhan-vírusról" címmel kiadott közleményben az amerikai diplomácia irányítója azt hangoztatta, hogy Hamenei állításai "a Vuhan-vírusról" veszélyesek, és nagy kockázatot jelentenek nemcsak az irániakra, de mindenkire, szerte a világon. Ezután Pompeo pontokba szedve közölte, hogy Washington álláspontja szerint mi az, amit Teherán - ahogyan fogalmaz - "szeretne...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés