Előfizetői tartalom

Orbán Balázs bemondta: 3 hónap múlva jó esetben még nem leszünk túl a járvány csúcspontján

Portfolio
Ha a kormányzati intézkedések sikeresek lesznek, akkor sikerül úgy elhúzni a járványt, hogy 90 nap múlva még nem leszünk túl a csúcspontján– mondta ma Orbán Balázs, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese az ATV-n. Szerinte nem kockáztathatja meg a kormány, hogy az ellenzék javaslatának megfelelően időkorláttal, 60 vagy 90 napra vezesse be a rendeleti kormányzást, ugyanis fennáll a veszélye, hogy ennek lejártakor működésképtelen lesz a parlament az egészségügyi helyzet miatt.

Rendkívüli idők rendkívüli megoldásokat igényelnek, ez különösen igaz azokra az intézkedésekre, amelyeket eddig hoztak, és amelyeket ezután kell meghoznia a kormánynak – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Orbán Balázs, miután az ellenzék nem szavazata miatt ma nem sikerült a kormánynak keresztülvinnie a parlamenten a koronavírus-törvény soron kívüli tárgyalására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés