Előfizetői tartalom

McKinsey: Így fertőzi meg a gazdaságot a koronavírus

Portfolio
Megoldást kell találnunk a vírus megfékezésére, a válság enyhítésére és elkerülésére, illetve a koronavírus-járvány után a gazdaság mihamarabbi helyreállítására - javasolja szakértői írásában a McKinsey. Az elemzők szerint nem lesz könnyű feladat, hiszen számos kimenetele lehet a világszintű veszélyhelyzetnek. Cikkünk a McKinsey honlapján megjelent, "Safeguarding our lives and our livelihoods: The imperative of our time" című írás átirata.

A McKinsey tanácsadó cég szakemberei "Safeguarding our lives and our livelihoods: The imperative of our time" című írásukban a koronavírus világgazdaságra gyakorolt hatását veszik szemügyre két olyan szemszögből, amik elsődlegesen meghatározzák a válság kimenetelét: A vírus terjedésének gazdasági hatásai: a vírus és a betegség karakterisztikája, mint a terjedés módja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés