Előfizetői tartalom

Koronavírus: még több vállalathoz megy ki a Honvédség

Portfolio
A MOL-csoport elkedte fertőtlenítőszerek gyártásárát, és két héten belül ezek megjelenhetnek a kiskereskedelemben is, de emellett nem hagynak fel a finomítással sem - mondta el a vállalat ügyvezető igazgatója az operatív törzs sajtótájékoztatóján. A Honvédség újabb 13 vállalatnál jelent meg, hogy segítse a tevékenységet, és azt is megtudtuk, hogy jelenleg hat beteg van súlyos állapotban, míg az ismert esetek többszörösét tehetik ki a valós megbetegedések.

2020. március 25. 11:31 Megosztás A 65 év feletti orvosok nem tűntek el Az idős orvosok nem vonultak ki az ellátórendszerből, ők telefonos konzultáció szerint végzik a feladataikat. Ezzel véget ért a sajtótájékoztató. Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés