Előfizetői tartalom

Itt a lista: újabb 13 cégnél kezdik meg a munkát a honvédelmi akciócsoportok

Portfolio
A mai naptól újabb 13 vállalatnál kezdik meg a munkát a Létfontosságú Magyar Vállalatok Biztonságáért Felelős Akciócsoport, melynek vezetője Dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter - jelentette be a Honvédelmi Minisztérium. A mostani listán többnyire kiskereskedelmi láncok, gyógyszeripari cégek, energiacégek és telekomcégek találhatók. Több tőzsdei cég is érintett.

A múlt héten kezdte meg Benkő Tibor honvédelmi miniszter vezetésével tevékenységét a járványhelyzetben létfontosságú vállalatok működéséért felelős akciócsoport. Az akciócsoportnak az a feladata, hogy azokat a szolgáltató- és gyártókapacitásokat, közlekedési, energetikai, gyógyszeripari cégeket biztosítsa, amelyek működése létfontosságú a rendkívüli járványhelyzetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés