Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport
Gazdaság

Maradj otthon! Kampányt indít a Portfolio Csoport

Portfolio
2020. március közepén nem túlzás kijelenteni, hogy a koronavírus globálisan a legnagyobb hatású eseménye a 2001 szeptemberét követő korszaknak. A veszély valódibb, mint valaha gondoltuk volna, ellenszer egyelőre nincs (de magyar kutatók is részt vesznek a fejlesztésében). A Portfolio Csoport felületein kampányt indít azért, hogy aki teheti, maradjon otthon.

A helyzet súlyos: egész Európában megállt a gazdasági növekedés, olyan meghatározó iparágak állnak a csőd szélén, mint a légi közlekedés vagy a turizmus, leálltak a nagy autógyárak, a részvényindexek mélyrepülésben vannak, a forint árfolyama rekordalacsony szintre zuhant, és valós veszély, hogy Magyarországon is több tízezren veszítik el munkahelyeiket.

Egy dolgot tehetünk azért, hogy megállítsuk a vírus terjedését, és ezzel a gazdaság mélyrepülését: otthon kell maradnunk.

Szerkesztőségünk és teljes cégcsoportunk március 13-a óta home office-ban dolgozik. A Portfolio Csoport hírportáljait – Portfolio, Pénzcentrum, HelloVidék, agrárszektor.hu – a nappalinkból vagy a konyhánkból szerkesztjük. A folyamatos otthonlét embert próbáló feladat, sokunknak hiányzik a pezsgő céges, szerkesztőségi élet, de most ezt kell csinálni. 

Bár esetünkben könnyűnek tűnik az otthonról dolgozás, ez nem feltétlenül van így minden munkakörben. Mi korábban is voltunk néha home office-ban, de egy-egy ember egy-két napos otthonról dolgozása nem mérhető össze azzal, amikor mindenki otthon van.

Tudjuk, tapasztaljuk, hogy nem könnyű, de arra kérünk mindenkit, hogy ha teheti, maradjon otthon.

A senior korosztály a legveszélyeztetettebb, de fontos kiemelni, hogy a koronavírus egyáltalán nem csak az időseket fenyegeti: a globális példa azt mutatja, hogy 20-30 évesek is fekszenek a kórházakban.  

A Portfolio Csoport 21 éve működik, kollégáink közül sokan 15-20 éve dolgoznak együtt. Mi is egymást erősítjük, töretlenül hiszünk az összefogásban, a tudatosságban, és hiszünk abban, hogy hamarosan véget ér ez, a mindannyiunk számára embert próbáló időszak is. A nap 24 órájában dolgozunk, híroldalaink természetesen folyamatosan beszámolnak a legfrissebb fejleményekről és a gazdasági, pénzügyi hatásokról: a küldetésünk az, hogy folyamatosan, a lehető legalaposabban tájékoztassuk olvasóinkat.

Köszönjük, hogy most is minket olvastok, és kérjük, maradjatok otthon!

Legfrissebb híreink a koronavírusról: kattints!

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
románia