Előfizetői tartalom

140 ezer forintért teszem kockára a saját és a szeretteim életét - kereskedelmi dolgozók vallottak

Portfolio
Az elmúlt hetekben megrohamozták a vevők az élelmiszer-láncokat, a kereskedelemben dolgozók teljesen kimerültek. A kereskedelmi láncok is bajban vannak, ugyanis hiába szeretnének új alkalmazottakat felvenni, ez most problémás egy hatályos kormányrendelet megnehezíti a dolgot. Kíváncsiak voltunk, az élelmiszerüzletek dolgozói hogyan élték, élik meg a koronavírus okozta helyzetet, milyen intézkedéseket tett munkáltatójuk az egészségük védelme érdekében.

"Ezen a héten már láthatóan mérséklődött a felvásárlási láz, kevesebb vevő jött, ráadásul sokan közülük gumikesztyűben, szájmaszkot viselve vásárolt, aminek nagyon örültem" - mondta a Pénzcentrumnak egy vidéki kisvárosban működő Coop dolgozója, Sára, akinek nevét a cikkben kérésére megváltoztatták. Sárával együtt öten dolgoznak az üzletben, rengeteg a munka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés