Előfizetői tartalom

Koronavírus: egyre súlyosabb a közel-keleti helyzet

MTI
Már minden török tartományban jelen van az új koronavírus, de továbbra is Iránban a legrosszabb a helyzet a Közel-Keleten. Izraelben fertőzött lett az egészségügyi miniszter is, ezért ismét karanténba volnult a vele érintkező Benjámin Netanjahu miniszterelnök és az ország több vezetője. Egyiptomban a zsúfolt városokban élő lakosság jelenti a legfőbb veszélyt.

Törökországnak mind a 81 tartományában jelen van a vírus, Isztambulban diagnosztizálták a fertőzöttek közel 60 százalékát, 8852 embert, Ankarában 752, Izmirben pedig 853 esetet regisztráltak - közölte Fahrettin Koca egészségügyi miniszter. A halottak száma is messze Isztambulban a legnagyobb: 117. Országosan egy nap alatt 2148-cal 15 679-re nőtt az új típusú koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés