Előfizetői tartalom

Nehéz év elé néz a balatoni hajózás - A járvány miatt nem lesz béremelés

Portfolio
Felére csökkent a komp forgalma, nehéz év elé néz a balatoni hajózás - olvasható az Infostart.hu-n. A Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) vezérigazgatója szerint a társaság 11 vitorláskikötőből álló lánca március 30-án megnyitott, így a közel 1800 bérlő a szerződéseik szerint használhatja a kikötőt, a járványügyi szabályoknak megfelelően.

A vészhelyzet megszűnésétől függ, hogy mikor indulhat be a balatoni hajózási szezon. A járatokban érdemi változást nem tervezett erre az évre a BAHART, azonban az árakat bizonyára emelni kényszerül a növekvő költségei és a kieső forgalma miatt. A Szántód-Tihany között közlekedő komp forgalma a vészhelyzet kihirdetése óta felére csökkent. A tavaly 3,6 milliárd forint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés