Előfizetői tartalom

Saját szállodáiból küldött el 1500 embert Donald Trump

Portfolio
1500 alkalmazottat bocsátott el a Trump Organisation, miután a járvány az Egyesült Államok elnökének üzleti vállalkozásaira is erős hatással van - írja a Marketwatch. Mivel a vállalat portfóliójában lévő szállodák és klubok bezártak, a cég más vendéglátóipari és idegenforgalmi vállalkozásokhoz hasonlóan a költségek csökkentésével reagált.

Mintegy 1500 alkalmazottat bocsátott el Donald Trump vállalkozása, a Trump Organisation. Az elbocsátások a New York-i, a washingtoni, a miami, a chicagoi, a Las Vegas-i, a vancouveri és a honolului szállodákat érintették. Trump korábbi pénzügyi beszámolói alapján a szállodák napi 650 ezer dollárnyi bevételt termelnek, a bezárásokat követően azonban ez nullára csökkent. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés