Előfizetői tartalom

Szerdán tesz az operatív törzs javaslatot arra, hogy kell-e szigorítani a kijárási korlátozást

Portfolio
Ma 11 órakor kezdődött az operatív törzs rendszeres napi tájékoztatója. A tájékoztató legfontosabb üzenete, hogy tarsuk be a korlátozásokat (különösen a fővárosban) annak érdekében, hogy elkerüljük a járvány berobbanását. Az operatív törzs szerdán tesz javaslatot a kormánynak arra, hogy enyhíteni vagy szigorítani kell-e a kijárási korlátozást, vagy esetleg fenntartani. Eddig hatékonynak bizonyultak a korlátozások, de több esetben kellett büntetni.

2020. április 05. 11:48 Megosztás Megérkezett a jó idő, mégis inkább maradjunk otthon Az eddig bevezetett korlátozási intézkedések meghozták a várt hatást - tette hozzá Kiss Róbert. Hozzátéve, hogy megérkezett a jó idő, ennek fényében különösen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés