Előfizetői tartalom

Karácsony: nőtt a forgalom az ingyenes parkolás miatt

MTI
A koronavírus-járvány miatt a kormány által hétfőtől bevezetett teljes körű ingyenes parkolást a kerületi polgármesterek nem támogatták, és a díjmentesség hatására a közösségi közlekedés kihasználtsága nem csökkent, viszont az elmúlt hetekhez képest érdemben nőtt a közúti forgalom Budapesten - írta Karácsony Gergely főpolgármester hétfőn a Facebook-oldalán.

A főpolgármester kiemelte: azt ígérte a fővárosiaknak, hogy a rendkívüli helyzetben is csak olyan döntést hoz, amely többséget kapna a Fővárosi Közgyűlésben, vagyis a polgármesterek többsége támogatja. "Nos, a teljes körű ingyenes parkolást a polgármesterek nem támogatták, méghozzá jó okból" - írta Karácsony Gergely. A főpolgármester erre Belváros-Lipótváros Fidesz-KDNP-s...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés