Előfizetői tartalom

Koronavírus: stabil a brit kormányfő állapota, és nem lélegeztetik az intenzív osztályon

Portfolio
Hétfő este és kedd hajnalban nagyon nyugtalanító hírek érkeztek Boris Johnson brit miniszterelnökről, hiszen vasárnap kórházba került, majd hétfő estére azon belül az intenzív osztályra. Kedd reggel a Sky News már arról számolt be, hogy "extrém beteg" a kormányfő és lélegeztető gépre kerülhet, de kedd estig ez nem történt meg, az viszont igen, hogy Johnson légzési nehézségei miatt hértfő éjjel kapott oxigént. Kedd esti kormányközlés szerint stabil Johnson állapota és jó hangulatban van a kórházban.

2020. április 07. 18:04 Megosztás Stabil a brit kormányfő állapota, és jó hangulatban van A BBC tudósítása szerint stabil Boris Johnson állapota az intenzív osztályon és jó hangulatban van és továbbra is igaz, hogy csak oxigént kapott légzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés