Előfizetői tartalom

15 nappal meghosszabbítaná határainak lezárását Európa a külföldiek előtt

Portfolio
Az Európai Bizottság arra kérte a schengeni övezet tagállamait, illetve a társult államokat, hogy a koronavírus-járvány elleni küzdelem sikere érdekében további 30 nappal, május 15-éig hosszabbítsák meg az Európai Unióba (EU) irányuló, nem alapvető fontosságú utazásokra vonatkozó ideiglenes korlátozást - közölte az uniós bizottság szerdán.

Az Európai Unió március 15-én döntött arról, hogy az unió külső határának valamennyi schengeni állam biztonsági határaként kell működnie, amelyeken 30 napig tartó ideiglenes utazási korlátozást kell alkalmazni az unión kívüli országokból az EU-ba irányuló, nem alapvető fontosságú utazásokra. Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 16. Bréking: 30 napra lezárhatja határait...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés