Előfizetői tartalom

Fauci: látszanak a remény első sugarai

MTI
A társadalmi távolságtartás gyakorlata eredményes, látszanak a remény első sugarai - jelentette ki Anthony Fauci, az allergológiai és fertőző betegségekkel foglalkozó amerikai intézet igazgatója, a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseket irányító kormányzati munkacsoport tagja szerdán a Fox televíziónak adott interjújában.

Fauci ugyanakkor elmondta azt is, hogy az új típusú koronavírus kiváltotta Covid-19 betegségben elhunytak száma még növekedni fog. A járványügyi szakember figyelmeztetett, hogy a növekvő munkanélküliség és az egyre romló gazdasági helyzet ellenére sem szabad enyhíteni a járvány megfékezését szolgáló korlátozásokon. Mint fogalmazott: éppen ellenkezőleg, a korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés