Előfizetői tartalom

Koronavírus: szigorítást terveznek Németországban, 5 ezer eurós büntetést is kiszabhatnak

MTI
Továbbra is lassuló ütemben terjed a koronavírus-járvány Németországban a regisztrált fertőzöttek számának alakulásáról szóló szerdai adatok szerint. A folyamat fenntartására újabb szigorítást terveznek, a szövetségi belügyminisztériumban készülő javaslat szerint akár 25 ezer euró büntetés is járhat a külföldről érkezők kötelezettségeit előíró karanténszabályok megszegéséért.

A szövetségi kormány úgynevezett koronavírus-kabinetjének döntése szerint ajánlást adnak ki a járványügyi feladatokban illetékes tartományi kormányoknak arról, hogy milyen óvintézkedésekkel gátolják a külföldön szerzett fertőzés országon belüli terjedését. A belügyminisztériumban egy úgynevezett mintarendelet készül, amelynek alapján a tartományok várhatóan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés