Előfizetői tartalom

Kiderült, mit terveznek az érettségivel Magyarországon!

Portfolio
Idén csak írásbeli érettségi vizsga lehet Magyarországon, hogy ne terjedjen a koronavírus-járvány. Ezzel felére csökkenne a vizsgaesemények száma, jelentette ki Maruzsa Zoltán. Csak kivételes esetben lesz szóbeli vizsga. Idén nem lesz kötelező érettségizni, csak annak kell vizsgáznia, aki felvételizik. Az érettségi május 4-én kezdődhet, 2 hét alatt lebonyolítható, de a járványhelyzet függvényében még sok minden változhat, minderről a kormány hoz majd döntést. Az operatív törzs tájékoztatóján kiderült, hogy "fogy az emberek türelme", egyre többen mennek ki az utcára, ezért egyre több a szabálysértés. Orbán Viktor miniszterelnök délután jelenthet be további intézkedéseket.

2020. április 09. 11:51 Megosztás Van-e koronavírusos rab? A büntetés-végrehajtási intézetekben nincs olyan rab, aki pozitív koronavírusos esetnek minősül - mondta Lakatos, aki szerint tüneteket produkáló sincs. Kiemelte, gyorsan bevezettek korlátozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés