Előfizetői tartalom

Kiderült, mennyibe kerülhet a koronavírus-mentőcsomag legfontosabb eleme

Portfolio
Amellett, hogy komoly gazdasági visszaeséssel számol már a kormány is, szeretné, ha a GDP 3 százaléka alatt maradna a költségvetés hiánya – mondta Varga Mihály a Bloombergnek. A pénzügyminiszter kiemelte, hogy ehhez ugyanakkor nem ragaszkodnak mindenáron, ha a szükség úgy hozza, akkor hajlandók magasabb deficitet is elfogadni.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a pénzügyminiszter a Bloombergnek adott interjúban ismerte el, hogy már a kormány is 3%-os gazdasági visszaeséssel számol 2020-ban. Mostanra egy hosszabb verziót is kiadott a hírügynökség, ebben a politikus elsősorban a költségvetési hiányról mondott új dolgokat. Most komoly gazdasági visszaeséssel számolunk, ugyanakkor hiszünk abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés