Előfizetői tartalom

Koronavírus: gyorsan terjed a járvány, egész kontinensek gazdaságai omlanak össze pillanatok alatt

Portfolio
Keddről szerdára ismét jelentősen, 60 ezer körülről 80 ezerre nőtt a koronavírussal igazoltan megfertőzöttek napi esetszáma, így összesített számuk a világban már átlépte a 2 milliót. Az amerikai esetszám még mindig napi 30 ezer körül van, de talán már túl van a csúcson a felfutás, így Donald Trump amerikai elnök ma bejelenti a gazdaság újraindításának tervét. Közben Oroszország egyre durvább számokat produkál és a török helyzet is fokozott aggodalmakra ad okot. Idehaza 73 újabb fertőzöttet regisztráltak és 8 idős ember elhunyt, így az összesített magyar szám már 1652 fertőzöttnél és 142 elhunytnál tart. Percről percre hírfolyamunk csütörtökön az összes fontos hírrel egy helyen.

2020. április 16. 20:28 Megosztás Még mindig tombol Törökországban a koronavírus-járvány Törökországban csütörtökön immár harmadik napja rekordmértékben, 125-tel nőtt az új típusú koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma, amely...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés