Előfizetői tartalom

Levelet kapott Kásler Miklós a kamarától, magyarázatot várnak

Portfolio
„Kérjük Kásler Miklóst, hogy magyarázza el, mi történik” – címmel jelent meg egy közlemény szombat délután a Magyar Orvosi Kamara honlapján és egy rövid összefoglaló után az emberi erőforrások miniszterének elküldött levelet is beszkennelve feltöltötték. Ebben Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke azt kéri Kásler Miklós tárcavezetőtől, hogy világosan magyarázza el, hogy mit miért kér a kormány, hozza nyilvánosságra az epidemiológiai becsléseket és azt, hogy a miniszteri utasítások tartalmához hogyan érjenek el az egyes érintettek.

A levelet felvezető cikkben a Magyar Orvosi Kamara felrója többek között azt, hogy A kormányzat adós a magyarázattal, mivel a jelenlegi intézkedések és a jelenlegi epidemiológiai adatok egyáltalán nincsenek összhangban. Ezzel arra utal, hogy míg a szombati nyilvános adatok alapján országszerte 829-en voltak kórházban az 1834 koronavírus fertőzött közül, akik közül 60-an...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés