Előfizetői tartalom

Nem fizet osztalékot a Masterplast

Portfolio
A Masterplast közzétette az igazgatótanács közgyűlési hatáskörben meghozott határozatait csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Így többek között kiderült, hogy a vállalat a koronavírus-járványra, a várható gazdasági válságra és az Askania Project keretében megvalósuló akvizíció pénzügyi igényeire tekintettel nem fizet osztalékot.

A Masterplast által korábban bejelentett, 2020. április 23-ára összehívott éves rendes közgyűlésére nem került sor. A közgyűlési meghívóban közzétett napirenden szereplő valamennyi kérdésben a kormányrendelet vonatkozó bekezdései értelmében a társaság igazgatótanácsa volt jogosult, illetve köteles dönteni. Ezeket a döntéseket a társaság a Budapesti Értéktőzsde...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés