Előfizetői tartalom

Kásler Miklós kiküldte: így indul újra a magyar egészségügy

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki bejelentését követően Kásler Miklós levelet küldött az intézményvezetőknek, amelyben részletezi az egészségügyi ellátás új rendjét május 4-étől és annak feltételeit. Másfél hónapos szünet után (ami alatt csak a sürgős és azonnali ellátások voltak engedélyezettek) több fontos területen újraindul az ellátás.

A hosszú hétvége alatt tudnak felkészülni az egészségügyi intézmények (állami és magán egyaránt) az egészségügy négyszakaszos újraindulásának első, hétfőn induló fordulójára. Az emberi erőforrások miniszterének Portfolio-hoz eljutott, április 30-án kiküldött levele kitér arra, hogy a meghozott intézkedéseknek és az intézményvezetők fegyelmezett együttműködésének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés