Előfizetői tartalom

Kényes témával támadták meg Trump elnökjelölti kihívóját, ma szólalt meg először az ügyben Joe Biden

MTI
|
Portfolio
Bár már egy hónapja előállt egy volt munkatársnője egy 1993-as állítólagos szexuális zaklatási váddal, de Joe Biden demokrata elnökjelölt-aspiráns csak ma tagadta ezeket először nyilvánosan egy televíziós műsorban és egy külön közleményben is. Biden szerint az eset nem történt meg, nincs is róla dokumentum az országos levéltárban, igaz a saját állama egyetemi levéltárához nem engedték hozzáférni eddig a sajtót.

Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltje egy televíziós interjúban és egy közleményben is tagadta pénteken az ellene felhozott szexuális zaklatási vádakat. Nem, ez nem igaz, egyértelműen kijelentem, hogy ez soha, de soha nem történt meg - állította az MSNBC reggeli magazinműsorában az amerikai politikus. Biden egy hónap után szólalt meg személyesen is...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés