Előfizetői tartalom

Megszólaltak a szakszervezetek: 400 ezres cafeteriát kérnek a közszolgáknak

MTI
Arra kéri a Szakszervezetek Akciószövetsége a kormányt, hogy kötelezően vezesse be és biztosítsa a 400 ezer forintos cafeteriát a közszférában és a szociális ágazatban dolgozóknak, pedagógusoknak, valamint adjon célzott támogatást az önkormányzatoknak, hogy az önkormányzati dolgozók cafeteriakerete is 400 ezer forint legyen.

Az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezete szerdán, az MTI-hez eljuttatott közös közleményében emlékeztetett arra: a kormány a cafeteria keretösszegét a közszférában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés