Előfizetői tartalom

Reagált a BMW a debreceni beruházással kapcsolatban - A koronavírus miatt lelassulhatnak az építési munkálatok

Portfolio
A BMW továbbra is elkötelezett az új, magyarországi gyáregységével szemben – jelentette ki a vállalat hivatalos reakciójában azzal a hírrel kapcsolatban, hogy a márka debreceni üzemének építését elhalasztják. Ugyanakkor kiemelték azt is, hogy a jelenleg kialakult koronavírus járványhelyzet feltételezéseik szerint hatással lesz a debreceni építkezési munkálatokra, így azok lelassulhatnak.

Néhány órával ezelőtt számoltunk be arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult keresletcsökkenés miatt a BMW úgy döntött, hogy a márka debreceni gyárának építését egy évvel elhalasztja. Salgó András, a BMW Magyarország kommunikációs igazgatója a hírrel kapcsolatos hivatalos reakciójában elmondta, A jelenlegi kivételes helyzetben a BMW Group egyedülálló felelősséggel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés