Előfizetői tartalom

Kiderült: rengeteg magyar nem kapott egészségügyi ellátást a koronavírus miatt

Portfolio
Minden tizedik magyar állampolgár nem kapott meg valamilyen egyéb szükséges ellátást a koronavírus miatt - derül ki a Tárki kutatásából. A lakosság elégedetebb az önkormányzatok munkájával, mint a kormányéval, de a Budapestiek már kevésbé elégedettek. Kiderült az is, hogy a budapestiek közül minden ötödiket érte mentális megterhelés a járvány alatt.

A Tárki kutatásában arra kereste a választ, hogy a lakosság mennyire elégedett az egyes járványügyi és gazdasági intézkedésekkel kormányzati és önkormányzati szinten. Arról is szól a tanulmány, hogy mennyien szenvedtek valamilyen hátrány amiatt, hogy nem kaptak megfelelő, a koronavírussal nem összefüggő orvosi ellátást. Minden tizedik ember elesett valamilyen ellátástól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés