Előfizetői tartalom

Megjelent a szabályozás: így lesz iskola júniusban

Portfolio
Ahogy arról korábbi cikkünkben beszámoltunk, megszülettek a tanév zárásával kapcsolatos döntések: Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár ugyanis bejelentette, hogy az iskolák kinyithatnak június 2-től, míg a digitális tanrend a tanév végéig, június 15-ig érvényben marad. Ezekkel a kijelentésekkel összhangban, a pénteki közlönyben meg is jelent a rendelet az iskolák 2020. júniusi működéséről, a gyermekétkeztetésről és az adatszolgáltatásról.

A jogszabály kimondja, hogy: Az  iskolák 2020. június 2. és 2020. június 15. között továbbra is tantermen kívüli, digitális munkarend szerint működnek azzal, hogy a  tantermen kívüli, digitális munkarend tapasztalatai alapján egyéni vagy kiscsoportos foglalkozás szervezhető a tanulók felzárkóztatása céljából. Június 2. és 2020. június 26. között minden általános...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés