Előfizetői tartalom

A digitális forradalom alapjaiban változtatja meg az autógyártást - A lemaradók hatalmas árat fizethetnek

Portfolio
Milyen irányba halad az elektromos- és önvezető autózás forradalma? Milyen hatással lesz az új technológiák előretörése a járműiparra? Milyen új lehetőségeket teremt az adat, felhő alapú platformok térnyerése az iparágban? Hogyan javítható a termeléshatékonyság az új technológiák segítségével koronavírus idején? Milyen hatással lesz a járvány megjelenése az Ipar 4.0 vívmányainak terjedésére? Melyek lesznek a kiemelt energiastratégiai szempontok a koronavírus-válság után? Csak néhány téma azok közül, amelyekkel kiemelten foglalkozunk soron következő, június 4-ei Járműipar 2020 online konferenciánkon. Érdemes regisztrálni, találkozzon a magyar járműipar meghatározó szereplőivel.

Járműipar: Az új technológiák átrendezik az erőviszonyokat További információk és regisztráció itt: Információ és jelentkezés Az eredetileg június 9.-ére tervezett Járműipar 2020 konferenciánk második, online alkalma június 4-én, csütörtök délután 14.00 és 15.30 között kerül megrendezésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés